Plany zajęć

Semestr zimowy 2024/2025 Food Science - Technology and Nutrition

Semestr zimowy 2024/2025 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr zimowy 2024/2025 Bezpieczeństwo Żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 19.09.2024

    II rok aktualizacja 19.09.2024

    III rok aktualizacja 19.09.2024

    IV rok aktualizacja 19.09.2024

    Harmonogramy zajęć 

Semestr zimowy 2024/2025 Towaroznawstwo i Marketing żywności

Semestr letni 2023/2024 Food Science - Technology and Nutrition

Semestr letni 2023/2024 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr letni 2023/2024 Bezpieczeństwo Żywności

Semestr letni 2023/2024 Towaroznawstwo i Marketing żywności

Semestr zimowy 2023/2024 Food Science - Technology and Nutrition

  • Studia stacjonarne I stopnia – licencjackie

    I rok aktualizacja 13.10.2023

    II rok aktualizacja 23.10.2023

    Harmonogramy zajęć

Semestr zimowy 2023/2024 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr zimowy 2023/2024 Bezpieczeństwo Żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 23.10.2023

    II rok  aktualizacja 22.09.2023

    III rok aktualizacja 22.09.2023

    IV rok aktualizacja 09.10.2023

    Harmonogramy zajęć 

Semestr zimowy 2023/2024 Towaroznawstwo i Marketing żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 23.10.2023

    II rok aktualizacja 29.09.2023

    Harmonogramy zajęć 

Semestr letni 2022/2023 Food Science - Technology and Nutrition

  • Studia stacjonarne I stopnia – licencjackie

    I rok aktualizacja 15.03.2023

    Harmonogramy zajęć

Semestr letni 2022/2023 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr letni 2022/2023 Bezpieczeństwo Żywności

Semestr letni 2022/2023 Towaroznawstwo i Marketing żywności

Semestr zimowy 2022/2023 Food Science - Technology and Nutrition

  • Studia stacjonarne I stopnia – licencjackie

    I rok aktualizacja 24.10.2022

    Harmonogramy zajęć

Semestr zimowy 2022/2023 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr zimowy 2022/2023 Bezpieczeństwo Żywności

Semestr zimowy 2022/2023 Towaroznawstwo i Marketing żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 17.10.2022

    Harmonogramy zajęć 

    Materiałoznawstwo – harmonogram I rok

Semestr zimowy 2022/2023 Towaroznawstwo w biogospodarce

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    IV rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć 

Semestr letni 2021/2022 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr letni 2021/2022 Bezpieczeństwo Żywności

Semestr letni 2021/2022 Towaroznastwo w biogospodarce

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    UWAGA! WSZYSTKIE ĆWICZENIA DO DNIA 20.03.2022r. REALIZACJA ZDALNIE

    UWAGA! WSZYSTKIE WYKŁADY DO DNIA 30.04.2022r. REALIZACJA ZDALNIE

    III rok aktualizacja 21.03.2022

    Harmonogramy zajęć 

Semestr zimowy 2021/2022 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr zimowy 2021/2022 Bezpieczeństwo Żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 08.12.2021

    II rok  aktualizacja 05.11.2021

    III rok aktualizacja 18.11.2021

    IV rok aktualizacja 22.10.2021

    Harmonogramy zajęć 

    Ogólna technologia żywności – harmonogram ćwiczeń – II r.

Semestr zimowy 2021/2022 Towaroznastwo w biogospodarce