Aktualności - studia

Opiekunowie roczników - rok akademicki 2019/2020

  • Bezpieczeństwo żywności

    I rok: dr inż Anna Kot

    II rok: dr inż. Anna Florowska

    III rok: dr inż. Marta Ciecierska

    IV rok: dr inż. Marta Ciecierska

  • Technologia żywnosci i żywnienie człowieka

    Studia stacjonarne
    I rok (I st. i II st.): dr hab. Joanna Bryś
    II rok: Aleksandra Jedlińska
    III rok: dr inż. Dorota Derewiaka
    IV rok: dr hab. Eliza Gruczyńska-Sękowska

    Studia niestacjonarne
    dr inż. Katarzyna Sujka

Karty charakterystyki odczynników chemicznych

Regulaminy studiów

  • Regulamin Studiów w SGGW (od 01 października 2013r.)

    Uchwała nr 57 – 2012/2013 Senatu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie z dnia 25 marca 2013 roku : w sprawie zmian w Regulaminie Studiów w SGGW.

Organizacja roku akademickiego