Aktualności - studia

Opiekunowie roczników

  • Bezpieczeństwo żywności

    I rok: Dr inż. Elwira Worobiej

    elwira_worobiej@sggw.edu.pl, tel. (22) 59 37 676

    Katedra Technologii i Oceny Żywności

    Zakład Analizy Żywności

    pokój 3/106, bud. 34

    II rok: Dr hab. Mariola Kozłowska

    mariola_kozłowska@sggw.edu.pltel. (22) 593 76 22

    Katedra Chemii

    pokój C2057, bud. 32

    III rok: Dr inż. Alicja Synowiec

    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności,

    pokój C1040, bud. 32

    alicja_synowiec@sggw.edu.pl

    tel. (22) 593 76 59

    IV rok: Dr inż. Anna Kot

    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, pokój C1026, bud. 32

    anna_kot@sggw.edu.pl,

    tel. (22) 593 75 57

  • Technologia żywnosci i żywnienie człowieka

    Studia stacjonarne I stopień

    I rok: Dr inż. Jolanta Małajowicz

    jolanta_malajowicz@sggw.edu.pl, (22) 59 37 618

    Katedra Chemii

    pokój 2035, bud. 32

    II rok: Dr inż. Edyta Symoniuk

    edyta_symoniuk@sggw.edu.pl, tel. (22) 593 75 28

    Katedra Technologii i Oceny Żywności,Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

    pokój A2009, bud. 32

    III rok: Dr hab. Emilia Janiszewska-Turak

    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji,

    pokój 1055, bud. 32

    emilia_janiszewska_turak@sggw.edu.pl, tel. (22) 593 75 66

    IV rok: Dr hab. Joanna Bryś

    Katedra Chemii,

    pokój 099, bud. 23

    joanna_brys@sggw.edu.pl,

    tel. (22) 593 76 15

     

    Studia stacjonarne II stopień

    I rok: Dr Ewa Majewska

    Katedra Chemii

    Pokój: 2034, bud. 32

    Konsultacje: wtorek 10:00-12:00

    Tel.: (22) 59 37 612

    e-mail: ewa_majewska@sggw.edu.pl

    Studia niestacjonarne I stopień

    I rok: mgr inż. Alicja Barańska 

    alicja_baranska@sggw.edu.pl, tel. (22) 59 37 564

    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

    pokój 1041, bud. 32

    II rok: Dr inż. Iwona Szymańska

    Katedra Technologii i Oceny Żywności,

    pokój: C 44, bud. 32,

    iwona_szymanska@sggw.edu.pl,

    tel. (22) 593 75 33

    III rok: Dr inż. Monika Garbowska

    Katedra Technologii i Oceny Żywności,

    pokój C26, bud. 32

    monika_garbowska@sggw.edu.pl,

    tel. (22) 593 76 70

    Studia niestacjonarne II stopień

    I rok: Dr hab. Katarzyna Marciniak-Łukasiak, prof. 

    katarzyna_marciniak_lukasiak@sggw.edu.pl, tel.: (22) 59 37 548

    Katedra Technologii i Oceny Żywności

    Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

    pokój C2024, bud. 32

    II rok: Dr Ewa Majewska

    Katedra Chemii

    Pokój: 2034, bud. 32

    Konsultacje: wtorek 10:00-12:00

    Tel.: (22) 59 37 612

    e-mail: ewa_majewska@sggw.edu.pl

  • Towaroznawstwo i marketing żywności

    I rok: Dr inż. Katarzyna Tarnowska

    katarzyna_tarnowska@sggw.edu.pl, tel. (22) 59 37 614

    Katedra Chemii

    pokój 2027, bud. 32

    II rok: mgr inż. Alicja Barańska

    alicja_baranska@sggw.edu.pl, tel. (22) 593 75 64

    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

    pokój 1041, bud. 32

  • Food Science - Technology and Nutrition

    I rok: Dr inż. Anna Florowska

    anna_florowska@sggw.edu.pl, tel.  (22) 59 37 549

    Katedra Technologii i Oceny Żywności

    Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

    pokój C2025, bud. 32

     

    II rok: Dr Kamil Piwowarek

    kamil_piwowarek@sggw.edu.pltel. (22) 593 76 63

    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności

    pokój C1026, bud. 32

Karty charakterystyki odczynników chemicznych

Regulaminy studiów

  • Regulamin Studiów w SGGW (od 01 października 2013r.)

    Uchwała nr 57 – 2012/2013 Senatu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie z dnia 25 marca 2013 roku : w sprawie zmian w Regulaminie Studiów w SGGW.

Organizacja roku akademickiego