Plany zajęć

Semestr zimowy 2022/2023 Food Science - Technology and Nutrition

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć

Semestr zimowy 2022/2023 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok  aktualizacja 28.09.2022

    II rok aktualizacja 28.09.2022

    III rok aktualizacja 28.09.2022

    IV rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć 

    Mikrobiologia żywności – harmonogram ćwiczeń  – II r.

    Mikrobiologia żywności – Dziennik laboratoryjny- II r.

    Technologia przemysłu fermentacyjnego – harmonogram ćwiczeń stacjonarnych – II r.

    Technologia przemysłu fermentacyjnego – harmonogram ćwiczeń zdalnych – II r.

    Technologia przemysłu fermentacyjnego – Regulamin ćwiczeń  – II r.

    Technologia owoców i warzyw – harmonogram ćwiczeń – III r.

    Ogólna technologia żywności – harmonogram ćwiczeń – II r.

    Ogólna technologia żywności – regulamin ćwiczeń – II r.

    Technologia zbóż – harmonogram ćwiczeń – III r.

    Technologia mięsa – harmonogram i regulamin ćwiczeń – III r.

    Technologia mleka – harmonogram ćwiczeń – III r.

  • Studia niestacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 28.09.2022

    II rok aktualizacja 28.09.2022

    III rok aktualizacja 28.09.2022

    IV rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć

    Mikrobiologia żywności – harmonogram ćwiczeń IIr.

    Technologia zbóż – harmonogram ćwiczeń – III r.

    Podstawy technologii gastronomicznej – harmonogram i regulamin ćwiczeń III r.

    Technologia mleka – harmonogram ćwiczeń – IV r.

    Inżynieria procesowa – harmonogram ćwiczeń – III r.

    Technologia tłuszczów i koncentratów spożywczych – IIIr.

Semestr zimowy 2022/2023 Bezpieczeństwo Żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 28.09.2022

    II rok  aktualizacja 28.09.2022

    III rok aktualizacja 28.09.2022

    IV rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć 

    Ogólna technologia żywności – harmonogram ćwiczeń – II r.

Semestr zimowy 2022/2023 Towaroznawstwo i Marketing żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć 

Semestr zimowy 2022/2023 Towaroznawstwo w biogospodarce

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    IV rok aktualizacja 28.09.2022

    Harmonogramy zajęć 

Semestr letni 2021/2022 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr letni 2021/2022 Bezpieczeństwo Żywności

Semestr letni 2021/2022 Towaroznastwo w biogospodarce

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    UWAGA! WSZYSTKIE ĆWICZENIA DO DNIA 20.03.2022r. REALIZACJA ZDALNIE

    UWAGA! WSZYSTKIE WYKŁADY DO DNIA 30.04.2022r. REALIZACJA ZDALNIE

    III rok aktualizacja 21.03.2022

    Harmonogramy zajęć 

Semestr zimowy 2021/2022 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Semestr zimowy 2021/2022 Bezpieczeństwo Żywności

  • Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie

    I rok aktualizacja 08.12.2021

    II rok  aktualizacja 05.11.2021

    III rok aktualizacja 18.11.2021

    IV rok aktualizacja 22.10.2021

    Harmonogramy zajęć 

    Ogólna technologia żywności – harmonogram ćwiczeń – II r.

Semestr zimowy 2021/2022 Towaroznastwo w biogospodarce