Przejdź do treści
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCIWYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • Poczta
  • E-SGGW
  • pl
    • en
  • pl
    • en
    • O Wydziale
    • Studia
    • Kontakt
    • Nasz Instytut
    • pl
      • en
    • O Wydziale
    • Studia
    • Kontakt
    • Nasz Instytut
    SGGW Witryn / Home / Studia

    Studia

    iconJakość kształcenia
    iconWymiana międzynarodowa
    Róbmy fajne rzeczy wspólnie!
    Kierunki studiów
    • Technologia żywności i żywienie człowieka
    • Bezpieczeństwo żywności
    • Towaroznawstwo i marketing żywności
    • Food Science - Technology and Nutrition
    • Towaroznawstwo w biogospodarce (nabór zakończony)
    Studia podyplomowe
    • Bezpieczeństwo i jakość w łancuchu żywnościowym
    • NOWOŚĆ Chemia dla nauczycieli
    • Metody oceny jakości handlowej i bezpieczeństwa żywności
    • Techniki mikrobiologiczne oraz systemy zarządzania w zapewnieniu higieny, jakości i bezpieczeństwa w praktyce przemysłowej
    Wydział Technologii Żywności
    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
    ul. Nowoursynowska 159c
    budynek 32
    02-776 Warszawa

    fax. 22 59 37 505
    e-mail: dwtz@sggw.pl

    • Kontakt
    • Deklaracja dostępności
    • POLITYKA COOKIES
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
    • RODO
    godło

    © 1816–2023 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

    UE UE


    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok