Aktualności - studia

Opiekunowie roczników

  • Bezpieczeństwo żywności

    I Rok: Dr hab. Elżbieta Hać-Szymańczuk, prof. SGGW

    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności

    • Pokój: 1038, bud. 32
    • Tel.: (22) 59 37 660
    • e-mail: elzbieta_hac_szymanczuk@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr Beata Dasiewicz

    Katedra Chemii

    • Pokój: 2061, bud. 32
    • Tel.: (22) 59 37 625
    • e-mail: beata_dasiewicz@sggw.edu.pl

     

    III Rok: Dr inż. Elwira Worobiej

    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Oceny Jakości Żywności

     

    IV Rok: Dr hab. Mariola Kozłowska

    Katedra Chemii

  • Technologia żywnosci i żywnienie człowieka

    Studia stacjonarne I stopień:

    I Rok: Dr inż. Sylwia Stępniewska

    Katedra Technologii i Oceny Żywności,Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż

    • Pokój: C031
    • Tel.: (22) 59 37 540
    • e-mail: sylwia_stepniewska@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr inż. Edyta Symoniuk

    Katedra Technologii i Oceny Żywności,Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

    • Pokój: A2009
    • Tel.: (22) 59 37 528
    • e-mail: edyta_symoniuk@sggw.edu.pl

     

    III Rok: Dr inż. Jolanta Małajowicz

    Katedra Chemii

    • Pokój: 2035, bud. 32
    • Tel.: (22) 59 37 618
    • e-mail: jolanta_malajowicz@sggw.edu.pl

     

    IV Rok: Dr inż. Edyta Symoniuk

    Katedra Technologii i Oceny Żywności,Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

    • Pokój: A2009, bud. 32
    • Tel.: (22) 593 75 28
    • e-mail: edyta_symoniuk@sggw.edu.pl

     

    Studia stacjonarne II stopień:

    I Rok: Dr inż. Elwira Worobiej

    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Oceny Jakości Żywności

    • Pokój: 3/106, bud. 34
    • Tel.: (22) 59 37 676
    • e-mail: elwira_worobiej@sggw.edu.pl

     

    Studia niestacjonarne I stopień:

    I Rok: Dr Iga Piasecka-Lenartowicz

    Katedra Chemii

    • Pokój: 0102, b. 23
    • Tel.: (22) 593 76 07
    • e-mail: iga_piasecka@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr inż. Iwona Szymańska

    Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mięsa

    • Pokój: C44
    • Tel.: (22) 59 375 33
    • e-mail: iwona_szymanska@sggw.edu.pl

     

    III Rok: mgr inż. Alicja Barańska

    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

     

    IV Rok: Dr inż. Iwona Szymańska

    Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mięsa

    • Pokój: C44
    • Tel.: (22) 59 375 33
    • e-mail: iwona_szymanska@sggw.edu.pl

     

    Studia niestacjonarne II stopień:

    I Rok: Dr inż. Elwira Worobiej

    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Oceny Jakości Żywności

    • Pokój: 3/106, bud. 34
    • Tel.: (22) 59 37 676
    • e-mail: elwira_worobiej@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr hab. Marek Kieliszek, prof.

    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności,

    • Pokój: 1024
    • Tel.: (22) 59 37662
    • e-mail: marek_kieliszek@sggw.edu.pl
  • Towaroznawstwo i marketing żywności

    I Rok: Dr inż. Agnieszka Tyburcy

    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Technologii Mleka
    • Pokój: C034, b. 32, Tel.: (22) 593 75 39, e-mail: agnieszka_tyburcy@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr inż. Monika Fedko

    Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

     

    III Rok: Dr inż. Katarzyna Tarnowska

    Katedra Chemii

    • Pokój: 2027, bud. 32, Tel.: (22) 59 37 614, e-mail: katarzyna_tarnowska@sggw.edu.pl

     

    IV Rok: mgr inż. Alicja Barańska

    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

    • Pokój: 1041, bud. 32, Tel.: (22) 593 75 64, alicja_baranska@sggw.edu.pl,
  • Food Science - Technology and Nutrition

    Studia stacjonarne I stopień:

    I Rok: Dr inż. Katarzyna Wierzchowska

    Katedra Chemii
    • Pokój: 2058
    • e-mail: katarzyna_wierzchowska@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr hab. Aleksandra Jedlińska

    Katedra Inżynierii Żywności I Organizacji Produkcji
    • Pokój: 1041
    • Tel.: (22) 59 37 564
    • e-mail: aleksandra_jedlinska@sggw.edu.pl

     

    III Rok: Dr inż. Anna Florowska

    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

     

    Studia stacjonarne II stopień:

    I Rok: Dr inż. Magdalena Karwacka

    Katedra Inżynierii Żywności I Organizacji Produkcji
    • Pokój: 1068
    • Tel.: (22) 59 37 574
    • e-mail: magdalena_karwacka@sggw.edu.pl

Karty charakterystyki odczynników chemicznych

Regulaminy studiów

  • Regulamin Studiów w SGGW (od 01 października 2013r.)

    Uchwała nr 57 – 2012/2013 Senatu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie z dnia 25 marca 2013 roku : w sprawie zmian w Regulaminie Studiów w SGGW.

Organizacja roku akademickiego