Aktualności - studia

Opiekunowie roczników

  • Bezpieczeństwo żywności

    I Rok: Dr Beata Dasiewicz
    Katedra Chemii
    • Pokój: 2061, bud. 32
    • Tel.: (22) 59 37 625
    • e-mail: beata_dasiewicz@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr inż. Elwira Worobiej
    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Analizy Żywności

     

    III Rok: Dr hab. Mariola Kozłowska
    Katedra Chemii

     

    IV Rok: Dr inż. Alicja Synowiec
    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności

     

  • Technologia żywnosci i żywnienie człowieka

    Studia stacjonarne I stopień:

    I Rok: Dr inż. Edyta Symoniuk
    Katedra Technologii i Oceny Żywności,Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
    • Pokój: A2009
    • Tel.: (22) 59 37 528
    • e-mail: edyta_symoniuk@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr inż. Jolanta Małajowicz
    Katedra Chemii

    • Pokój: 2035, bud. 32
    • Tel.: (22) 59 37 618
    • e-mail: jolanta_malajowicz@sggw.edu.pl

     

    III Rok: Dr inż. Edyta Symoniuk
    Katedra Technologii i Oceny Żywności,Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

    • Pokój: A2009, bud. 32
    • Tel.: (22) 593 75 28
    • e-mail: edyta_symoniuk@sggw.edu.pl

     

    IV Rok: Dr hab. Emilia Janiszewska-Turak
    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji,

    • Pokój: 1055, bud. 32
    • Tel.: (22) 593 75 66
    • e-mail: emilia_janiszewska_turak@sggw.edu.pl

     

    Studia stacjonarne II stopień:

    II Rok: Dr Ewa Majewska
    Katedra Chemii

    • Pokój: 2034, bud. 32
    • Konsultacje: wtorek 10:00-12:00
    • Tel.: (22) 59 37 612
    • e-mail: ewa_majewska@sggw.edu.pl

     

    Studia niestacjonarne I stopień:

    I Rok: Dr inż. Iwona Szymańska
    Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mięsa
    • Pokój: C44
    • Tel.: (22) 59 375 33
    • e-mail: iwona_szymanska@sggw.edu.pl

     

    II Rok: mgr inż. Alicja Barańska
    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

     

    III Rok: Dr inż. Iwona Szymańska
    Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mięsa

    • Pokój: C44
    • Tel.: (22) 59 375 33
    • e-mail: iwona_szymanska@sggw.edu.pl

     

    IV rok: Dr inż. Monika Garbowska
    Katedra Technologii i Oceny Żywności

     

    Studia niestacjonarne II stopień:

    I Rok: Dr hab. Marek Kieliszek, prof.
    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności,
    • Pokój: 1024
    • Tel.: (22) 59 37662
    • e-mail: marek_kieliszek@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr hab. Katarzyna Marciniak-Łukasiak, prof.
    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

     

     

  • Towaroznawstwo i marketing żywności

    I Rok: Dr inż. Monika Fedko
    Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
     

     

    II Rok: Dr inż. Katarzyna Tarnowska
    Katedra Chemii

    • Pokój: 2027, bud. 32, Tel.: (22) 59 37 614, e-mail: katarzyna_tarnowska@sggw.edu.pl

     

    III Rok: mgr inż. Alicja Barańska
    Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

    • Pokój: 1041, bud. 32, Tel.: (22) 593 75 64, alicja_baranska@sggw.edu.pl,
  • Food Science - Technology and Nutrition

    I Rok: Dr hab. Aleksandra Jedlińska
    Katedra Inżynierii Żywności I Organizacji Produkcji
     
    • Pokój: 1041
    • Tel.: (22) 59 37 564
    • e-mail: aleksandra_jedlinska@sggw.edu.pl

     

    II Rok: Dr inż. Anna Florowska
    Katedra Technologii i Oceny Żywności
    Zakład Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych

     

    III Rok: Dr Kamil Piwowarek
    Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności

Karty charakterystyki odczynników chemicznych

Regulaminy studiów

  • Regulamin Studiów w SGGW (od 01 października 2013r.)

    Uchwała nr 57 – 2012/2013 Senatu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie z dnia 25 marca 2013 roku : w sprawie zmian w Regulaminie Studiów w SGGW.

Organizacja roku akademickiego