Kandydat
Drodzy kandydaci na studia!
Serdecznie zapraszamy Was do studiowania na Wydziale Technologii Żywności SGGW w Warszawie!
Aktualnie oferujemy następujace kierunki studiów:
Studiując na naszym wydziale będziesz uczestniczyć w zajęciach w nowoczesnym, doskonale wyposażonym budynku, prowadzonych przez wykwalifikowaną kadrę blisko 100 nauczycieli akademickich.
Rekrutacja na rok akademicki 2024/2025
Rejestracja kandydatów prowadzona jest wyłącznie za pośrednictwem internetu (link – przycisk poniżej)
Informacje o przedmiotach rekrutacyjnych i limitach przyjęć
Przewidywany limit miejsc:
I stopień stacjonarne – 150
I stopień niestacjonarne – 45
II stopień stacjonarne – 120
II stopień niestacjonarne – 45
O przyjęcie na studia II stopnia mogą ubiegać się osoby mające:
- dyplom inżyniera studiów I stopnia kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, towaroznawstwo w biogospodarce
- dyplom inżyniera innego kierunku I stopnia, dla którego efekty uczenia się są zbieżne z efektami oczekiwanymi od kandydatów
Studenci o studiach na WTŻ
Migawki z życia WTŻ
Zobaczcie gdzie pracują nasi absolwenci
Z innymi sylwetkami naszych absolwentów można się zapoznać TUTAJ
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok