Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCIWYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
  • pl
    • en
  • pl
    • en
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Sukcesy na II Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”

18 listopada 2021 r. odbyła się II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów “Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców SGGW.

Badania naukowe prowadzone na naszym wydziale zdobyły uznanie. Przyzanano następujące nagrody naszej studentce i doktorantce:

  • mgr inż. Paulina Pakosz – doktorantka Szkoły Doktorskiej SGGW
Wyróżnienie za referat pt. “Właściwości przeciwutleniające kawy i metody ich badania”. Badania wykonywane były pod opieką naukową dr hab. Rafała Wołosiaka.
 
  • Marta Chaberek –  studentka kierunku biotechnologia

III miejsce za referat “Charakterystyka papieru powleczonego olejkiem eterycznym i ocena jego zastosowania w pakowaniu mięsa wołowego”. Badania wykonywane były pod opieką naukową prof. dr hab. Małgorzaty Gniewosz i dr inż. Katarzyny Pobiegi, we współpracy z mgr Katarzyną Rybak. Pani Marta jest członkinią Koła Naukowego Technologów Żywności.


← Odrabianie zaległych zajęć Wychowania Fizycznego w semestrze zimowym 2021/2022 → European Graduate Program

Wydział Technologii Żywności
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
budynek 32
02-776 Warszawa

fax. 22 59 37 505

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies