SGGW Witryn / Home / Aktualności / Sukcesy na II Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”

18 listopada 2021 r. odbyła się II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów “Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców SGGW.
Badania naukowe prowadzone na naszym wydziale zdobyły uznanie. Przyzanano następujące nagrody naszej studentce i doktorantce:
mgr inż. Paulina Pakosz – doktorantka Szkoły Doktorskiej SGGW
Wyróżnienie za referat pt. “Właściwości przeciwutleniające kawy i metody ich badania”. Badania wykonywane były pod opieką naukową dr hab. Rafała Wołosiaka.
Marta Chaberek – studentka kierunku biotechnologia
III miejsce za referat “Charakterystyka papieru powleczonego olejkiem eterycznym i ocena jego zastosowania w pakowaniu mięsa wołowego”. Badania wykonywane były pod opieką naukową prof. dr hab. Małgorzaty Gniewosz i dr inż. Katarzyny Pobiegi, we współpracy z mgr Katarzyną Rybak. Pani Marta jest członkinią Koła Naukowego Technologów Żywności.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok