SGGW Witryn / Home / Aktualności / Sukcesy na II Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”

18 listopada 2021 r. odbyła się II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów i Doktorantów “Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców SGGW.
Badania naukowe prowadzone na naszym wydziale zdobyły uznanie. Przyzanano następujące nagrody naszej studentce i doktorantce:
mgr inż. Paulina Pakosz – doktorantka Szkoły Doktorskiej SGGW
Wyróżnienie za referat pt. “Właściwości przeciwutleniające kawy i metody ich badania”. Badania wykonywane były pod opieką naukową dr hab. Rafała Wołosiaka.
Marta Chaberek – studentka kierunku biotechnologia
III miejsce za referat “Charakterystyka papieru powleczonego olejkiem eterycznym i ocena jego zastosowania w pakowaniu mięsa wołowego”. Badania wykonywane były pod opieką naukową prof. dr hab. Małgorzaty Gniewosz i dr inż. Katarzyny Pobiegi, we współpracy z mgr Katarzyną Rybak. Pani Marta jest członkinią Koła Naukowego Technologów Żywności.


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies