Uroczyście zainaugurowaliśmy na naszym wydziale nowy rok akademicki 2024/2025. W trakcie inauguracji odbyło się ślubowanie studentów I roku oraz wręczenie pracownikom nagród JM Rektora za działalność naukową, dydaktyczną i organizacyjną.
Inauguracyjny wykład pt. „Czy dźwięk decyduje o jakości żywności?” wygłosiła dr. hab. Agata Marzec, prof. SGGW.
Studenci i doktoranci szczególnie aktywni organizacyjnie min. w Samorządzie Studentów WTŻ i Kole Naukowym Technologów Żywności w ubiegłym roku otrzymali dyplomy-podziękowania: Agata Gaworek, Mikołaj Jeżewski, Emilia Kłusek, Julia Kmita, Aniela Kufel, Małgorzata Latoszewska, Aleksandra Matwiejuk, Szymon Ossowski, Michał Pląder, Weronika Rospondek, Jan Rosłon, Olga Rybczyńska, Wioletta Sęk, Joanna Sękul, Marta Siol, Marta Stępniewska, Julia Szymańska, Piotr Wilczyński, Katarzyna Wysocka, Patrycja Cichońska, Karina Jasińska, Vitaliy Kolotylo, Anna Pakulska, Justyna Płoska, Natalia Polak, Alicja Barańska, Katarzyna Wierzchowska i Iga Piasecka.
Jeszcze raz ogromnie dziękujemy za wasze zaangażowanie!
Uhonorowana została także pierwsza olimpijka na naszym wydziale – Aleksandra Płocińska.
Witamy całą społeczność akademicką w nowym roku akademickim naszym hasłem #robmyfajnerzeczywspolnie