Koło Naukowe Technologów Żywności

O naszym Kole

Aktualności

Jak mówią sami o sobie

“Jesteśmy jednostką samodzielną, przez co zdecydowana większość inicjatyw realizowanych przez KNTŻ jest pomysłami studentów. Każdy może zgłosić swój pomysł i realizować projekty badawcze, korzystając z pomocy pracowników Wydziału oraz licznych laboratoriów znajdujących się na Wydziale Technologii Żywności. Praca w KNTŻ umożliwia zdobycie wiedzy i umiejętności. Samodzielność, jaką zdobywa się podczas realizowania projektów jest ceniona na rynku pracy w zawodzie technologa żywności. Działalność KNTŻ nie ogranicza się tylko do projektów naukowych, realizowane są również seminaria, konferencje. Współpraca z przemysłem spożywczym pozwala na wyjazdy do zakładów i realizowanie w nich własnych pomysłów i projektów.”
 
“Bierzemy udział w międzynarodowej konferencji ELLS Scientific Student Conference, uczestniczymy w wielu szkoleniach oraz współpracujemy z firmami takimi jak DANONE, dzięki którym studenci mogą brać udział w ciekawych warsztatach i wykładach”

Zarząd KNTZ

Joanna Sękul

Prezes

Małgorzata Latoszewska

Wiceprezes

Michał Pląder

Wiceprezes

Olga Redwańska

Pełnomocnik ds. nauki

Mikołaj Jeżewski

Pełnomocnik ds. finansowych

Emilia Kłusek 

Pełnomocnik ds. social media

Tu można zapoznać się ze składem zarządu w ubiegłych latach

Galeria

Adres kontaktowy

Reaktywacja 2022

Reaktywacja 2023