Zdajesz właśnie maturę, i zastanawiasz się, co przyniesie przyszłość? Wybrał_ś matematykę, chemię lub biologię? Chcesz zgłębić tajniki produkcji żywności i wziąć udział w pasjonującej rewolucji w branży spożywczej?
Przyjdź na studia na naszym wydziale, gdzie odkryjesz fascynujące kierunki studiów, takie jak:
• Technologia żywności i żywienie człowieka
• Bezpieczeństwo żywności
• Towaroznawstwo i marketing żywności
• Food Science – Technology and Nutrition (studia w języku angielskim)
Dołącz do nas! Nie przegap okazji, by zdobyć wiedzę i doświadczenie, które pozwolą Ci rozwijać się w dynamicznie zmieniającym się świecie. Stań się częścią niezwykłej transformacji w dziedzinie produkcji żywności!
Serdecznie zapraszamy do zapisywania się na studia:
Studia I stopnia
Bezpieczeństwo żywności – stacjonarne
Technologia żywności i żywienie człowieka – stacjonarne i niestacjonarne
Towaroznawstwo i marketing żywności – stacjonarne
Food Science – Technology and Nutrition – stacjonarne (studia w języku angielskim)
Studia II stopnia
Technologia żywności i żywienie człowieka – niestacjonarne
Przydatne linki: