W Mikołajki odbyła się po raz pierwszy impreza integracyjna WTŻ. Skierowana była głównie do studentów I roku oraz anglojęzycznych, ale zawitali też przedstawiciele innych roczników, Samorządu Studentów WTŻ oraz Koła Naukowego Technologów Żywności.
Dzięki niestrudzonym pracownikom i doktorantom z Zakładu Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż oraz Zakładu Technologii Mięsa przez prawie 3 godziny wyrabiana i jedzona była pizza. Nie zabrakło też tajemniczych muffinek (podziękowania dla Zakładu Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych), lodów (dziękujemy Zakładowi Technologii Mleka), i gier integracyjnych (pomysł z Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, a szczególnie gorące podziękowania kierujemy do studentek – Asi Sękul i Gosi Latoszewskiej za brawurowe przeprowadzenie tej części imprezy).
Bardzo się cieszymy z tak licznego przybycia studentów.
Dzięki niestrudzonym pracownikom i doktorantom z Zakładu Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż oraz Zakładu Technologii Mięsa przez prawie 3 godziny wyrabiana i jedzona była pizza. Nie zabrakło też tajemniczych muffinek (podziękowania dla Zakładu Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych), lodów (dziękujemy Zakładowi Technologii Mleka), i gier integracyjnych (pomysł z Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, a szczególnie gorące podziękowania kierujemy do studentek – Asi Sękul i Gosi Latoszewskiej za brawurowe przeprowadzenie tej części imprezy).
Bardzo się cieszymy z tak licznego przybycia studentów.