W Mikołajki odbyła się po raz pierwszy impreza integracyjna WTŻ. Skierowana była głównie do studentów I roku oraz anglojęzycznych, ale zawitali też przedstawiciele innych roczników, Samorządu Studentów WTŻ oraz Koła Naukowego Technologów Żywności.
Dzięki niestrudzonym pracownikom i doktorantom z Zakładu Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż oraz Zakładu Technologii Mięsa przez prawie 3 godziny wyrabiana i jedzona była pizza. Nie zabrakło też tajemniczych muffinek (podziękowania dla Zakładu Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych), lodów (dziękujemy Zakładowi Technologii Mleka), i gier integracyjnych (pomysł z Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, a szczególnie gorące podziękowania kierujemy do studentek – Asi Sękul i Gosi Latoszewskiej za brawurowe przeprowadzenie tej części imprezy).
Bardzo się cieszymy z tak licznego przybycia studentów.
Dzięki niestrudzonym pracownikom i doktorantom z Zakładu Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż oraz Zakładu Technologii Mięsa przez prawie 3 godziny wyrabiana i jedzona była pizza. Nie zabrakło też tajemniczych muffinek (podziękowania dla Zakładu Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych), lodów (dziękujemy Zakładowi Technologii Mleka), i gier integracyjnych (pomysł z Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, a szczególnie gorące podziękowania kierujemy do studentek – Asi Sękul i Gosi Latoszewskiej za brawurowe przeprowadzenie tej części imprezy).
Bardzo się cieszymy z tak licznego przybycia studentów.
Galeria zdjęć z wydarzenia
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok