Absolwent
Wydział Technologii Żywności SGGW to miejsce, które łączy najlepszych w Polsce specjalistów w branży!
Zapraszamy na studia podyplomowe:
- 🆕 NOWOŚĆ Chemia dla nauczycieli 🟩 ➡ TRWA REKRUTACJA, ZAPRASZAMY! ⬅🟩
- Metody oceny jakości handlowej i bezpieczeństwa żywności 🟩 ➡ TRWA REKRUTACJA, ZAPRASZAMY! ⬅🟩
- Techniki mikrobiologiczne oraz systemy zarządzania w zapewnieniu higieny, jakości i bezpieczeństwa w praktyce przemysłowej 🟩 ➡ TRWA REKRUTACJA, ZAPRASZAMY! ⬅🟩
- Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym
W SGGW działają:
Biuro Karier, pomagające zarówno studentom jak i absolwentom w znalezieniu ciekawej pracy, stażu czy praktyk zawodowych.