Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Instytutu Nauk o Żywności SGGW,
Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN,
Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,
Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego
organizują kolejne,
VII SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI,
które tradycyjnie odbędzie się na terenie kampusu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
29-30 czerwca 2022 r.
Po raz pierwszy w sympozjum można będzie uczestniczyć również w trybie online.
Siódme Sympozjum ma dla nas szczególne znaczenie, ponieważ z powodu pandemii planowane w 2020 r. spotkanie nie odbyło się, a zależy nam na utrzymaniu dobrego kontaktu ze środowiskiem naukowców zajmujących się zagadnieniami inżynierii żywności.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w Sympozjum wszystkie osoby zajmujące się zagadnieniami szeroko rozumianej inżynierii żywności.
Z poważaniem i serdecznymi pozdrowieniami, w imieniu Komitetu Organizacyjnego VII Sympozjum Inżynierii Żywności
Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert
Dr hab. Ewa Gondek, prof. SGGW