Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCIWYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
  • pl
    • en
  • pl
    • en
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
SGGW Witryn / Home / Aktualności / UWAGA! Zmiana harmonogramu składania wniosków stypendialnych
SKŁADANIE WNIOSKÓW STYPENDIALNYCH

Drodzy Studenci,

Prosimy o składanie wniosków o stypendia socjalne zgodnie ze wskazanym harmonogramem.

 

UWAGA!

Kompletna dokumentacja powinna być dostarczona w zamkniętej kopercie opisanej w następujący sposób:

Imię i nazwisko studenta,

kierunek studiów, poziom studiów, nr semestru

 

Dokumentację należy składać w dziekanacie w pokoju 51 (parter) – kierunki BŻ i TŻ lub w pokoju 018 (przyziemie, kierunek TOW/TOWbiog) do specjalnie przygotowanych pojemników.

Dokumenty będą podlegały kwarantannie, dlatego prosimy zadbać o dokładną weryfikację wymaganych załączników do wniosku, aby nie opóźniać terminu ich rozpatrywania przez Komisję Stypendialną

Kierunek studiów

Termin dostarczania dokumentów

Nr semestru

Godzina dostarczania dokumentów

Bezpieczeństwo żywności

18.10.2021

1, 3

9.00 – 11.00

5, 7

12.00 – 14.00

Technologia żywności i żywienie człowieka, I stopień

19.10.2021

1, 3

9.00 – 11.00

5, 7

12.00 – 14.00

Technologia żywności i żywienie człowieka, II stopień

20.10.2021

2

9.00 – 11.00

Towaroznawstwo/

Towaroznawstwo
w biogospodarce

21.10.2021

3, 5, 7

9.00 – 12.00

 

 


← Wytyczne zasad bezpieczeństwa dla studentów w czasie realizacji zajęć dydaktycznych w bezpośrednim kontakcie na Wydziale Technologii Żywności SGGW w Warszawie w celu zapobiegania rozprzestrzenianiu się wirusa SARS-CoV-2 → Zarządzenie nr 104 Rektora SGGW z dnia 7 października 2021 r. w sprawie organizacji i funkcjonowania Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w okresie stanu epidemii wywołanej wirusem SARS-CoV-2

Wydział Technologii Żywności
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
budynek 32
02-776 Warszawa

fax. 22 59 37 505

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies