Nabór trwa od 9.05.2022 do 27.05.2022.
Studenci aplikują za pomocą formularza zgłoszeniowego.
Wypełniony formularz zgłoszeniowy należy przesłać do koordynatora wydziałowego: dr hab. Magdalena Wirkowska-Wojdyła (magdalena_wirkowska@sggw.edu.pl) do 27.05.2022.
Umowy obowiązujące na Wydziale Technologii Żywności, podpisane z uczelniami partnerskimi, dotyczą głównie obszarów food processing, food technology, food sciences, food safety.
Studenci wszystkich kierunków (technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo w biogospodarce, bezpieczeństwo żywności) mogą wziąć udział w rekrutacji i wyjechać na studia wymienne!!!!
Oferta miejsc na uczelniach partnerskich:
Oferta ta może ulec nieznacznej zmianie ze względu na to, że program Erasmus+ przechodzi do nowej edycji Erasmus+ 2021-27. Wszystkie dotychczas zawiązane umowy zostaną odnowione, ale niektóre uczelnie mogą odmówić współpracy. W przypadku, gdy student zostanie zakwalifikowany na uczelnię, która odmówi współpracy, będziemy szukać innego miejsca do przydziału.
Egzamin językowy online dla studentów odbędzie się w wybranym przez nich terminie między 3 a 10 czerwca 2022. Studentom zostanie przesłany link do testu online.