Nabór główny na studia wymienne Erasmus+ (wyjazdy do krajów programu: UE plus kraje stowarzyszone) w semestrze zimowym i letnim 2023/2024 trwa od 23.11.2022 do 22.01.2023.
Studenci aplikują za pomocą formularza zgloszeniowego. Wypełniony formularz należy przesłać do koordynatora wydziałowego (kontakt na dole strony) do 22.01.2022.
Studenci wszystkich kierunków mogą wziąć udział w rekrutacji i wyjechać na studia wymienne!!!!
Oferta miejsc i egzamin językowy
Umowy obowiązujące na Wydziale Technologii Żywności, podpisane z uczelniami partnerskimi, dotyczą głównie obszarów food processing, food technology, food sciences, food safety.
Studenta obowiązuje wybór języka, w którym będą prowadzone wykłady – informacja o tym znajduje się w tabeli z miejscami. Egzamin można zdawać tylko z jednego języka. Studenci kierunków anglojęzycznych nie muszą podchodzić do egzaminu językowego.
Egzamin językowy online dla studentów odbędzie się w pierwszej połowie lutego.
Spotkanie informacyjne
W trakcie naboru (9 grudnia o godz. 17:00) planowane jest spotkanie informacyjne on-line dla zainteresowanych studentów.
Kontakt
Koordynator wydziałowy
dr hab. Magdalena Wirkowska-Wojdyła
e-mail: magdalena_wirkowska@sggw.edu.pl
Więcej informacji
Wszystkie informacje dostępne są również tu.