Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCIWYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
  • pl
    • en
Tłumacz języka migowego
  • pl
    • en
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Kolejne bezpłatne warsztaty – zapraszamy!
Bezpłatne warsztaty podnoszące kompetencje Studentów i Studentek Wydziału Technologii Żywności oraz Studentów i Studentek innych wydziałów, którzy są członkami kół naukowych na WTŻ, realizowane w ramach zadania 10 projektu nr POWR.03.05.00-00-ZR14/18.
 
 

Możliwości reformulacji produktu w oparciu o wybrane dodatki do żywności

Czas trwania i miejsce szkolenia:

Szkolenie w formie stacjonarnej obejmuje 5 godzin dydaktycznych.

Termin realizacji: 27.10.2023 r. od godziny 09:00 do 13:30

Termin składania dokumentów upływa 18.10.2023 r.
WIĘCEJ INFORMACJI Warsztaty praktyczne_Reformulacja
 

Lean management – budowanie kultury ciągłego doskonalenia

Czas trwania i miejsce szkolenia:

Szkolenie w formie zdalnej obejmuje 5 godzin dydaktycznych.

Termin realizacji: 26.10.2023 r. od godziny 09:00 do 14:00

Termin składania dokumentów upływa 18.10.2023 r.
WIĘCEJ INFORMACJI Warsztaty praktyczne_Lean Managament
 

Wpływ zmiennych czynników fizycznych na właściwości sensoryczne kaw parzonych w warunkach domowych

Czas trwania i miejsce szkolenia:

Szkolenie w formie stacjonarnej (sale wydziału) obejmuje 10 godzin dydaktycznych.
Termin realizacji: Edycja 2 27.10.2023 r. od 09:00 do 13:30; 28.10.2023 r. od 09:00 do 13:30

Edycja 3 27.10.2023 r. od 14:00 do 18:30; 28.10.2023 r. od 14:00 do 18:30

Termin składania dokumentów upływa 17.10.2023 r.
WIĘCEJ INFORMACJI Warsztaty praktyczne_Kawa_ed 2 i 3
 

Rozwój rynku produktów wegańskich i jego wpływ na kształcenie technologów

Czas trwania i miejsce szkolenia:
Szkolenie w formie stacjonarnej obejmuje 10 godzin dydaktycznych.
Termin realizacji: 24.10.2023 r. od godziny 09:00 do 13:30

Termin składania dokumentów upływa 19.10.2023 r.

WIĘCEJ INFORMACJI Warsztaty praktyczne_Rozwój rynku produktów wegańskich

Szkolenia realizowane są w ramach Projektu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu
Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Oś III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.5 Kompleksowe
programy szkół wyższych.


← WAŻNE OGŁOSZENIA dla studentów 1 semestru studiów na WTŻ → Inauguracja roku akademickiego 2023/2024

Wydział Technologii Żywności
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
budynek 32
02-776 Warszawa

fax. 22 59 37 505

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies