Możliwości reformulacji produktu w oparciu o wybrane dodatki do żywności
Czas trwania i miejsce szkolenia:
Termin realizacji: 27.10.2023 r. od godziny 09:00 do 13:30
Lean management – budowanie kultury ciągłego doskonalenia
Czas trwania i miejsce szkolenia:
Termin realizacji: 26.10.2023 r. od godziny 09:00 do 14:00
Wpływ zmiennych czynników fizycznych na właściwości sensoryczne kaw parzonych w warunkach domowych
Czas trwania i miejsce szkolenia:
Edycja 3 27.10.2023 r. od 14:00 do 18:30; 28.10.2023 r. od 14:00 do 18:30
Rozwój rynku produktów wegańskich i jego wpływ na kształcenie technologów
Czas trwania i miejsce szkolenia:
Szkolenie w formie stacjonarnej obejmuje 10 godzin dydaktycznych.
Termin realizacji: 24.10.2023 r. od godziny 09:00 do 13:30
Termin składania dokumentów upływa 19.10.2023 r.
WIĘCEJ INFORMACJI Warsztaty praktyczne_Rozwój rynku produktów wegańskich
Szkolenia realizowane są w ramach Projektu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu
Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Oś III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.5 Kompleksowe
programy szkół wyższych.