W dniach 20-24 marca 2023 r. odbędzie się konferencja Food Symposium 3.0, której nasza uczelnia jest współorganizatorem wraz z Mendel University w Brnie oraz LSU AgCenter w Louisianie
Tematem tegorocznej edycji jest: “Współpraca transatlantycka dla adaptacji i odporności systemu żywnościowego od pól do konsumentów”. Celem Food Symposium 3.0 jest interdyscyplinarne podejście do żywności.
Podczas konferencji jeden dzień (23 marca) będzie poświęcony wystąpieniom studentów oraz doktorantów. Uczestnicy zaprezentują swoje prace w formie 10 minutowej prezentacji online. Ponadto będzie również możliwość zaprezentowania wyników swoich badań w formie posterów, które będą zamieszczone na stronie internetowej wydarzenia.
Więcej informacji
Udział w konferencji jest bezpłatny.
Abstrakty należy przesyłać do 3 lutego 2023 r. (szczegóły Infomacje dla autorów)
Kontakt
Adonis Hilal: adonis_hilal@sggw.edu.pl
Natalia Toborek: s195572@sggw.edu.pl