Tuż po ogłoszeniu wyników matury – ostatnia szansa na spotkanie i poznanie szczegółów dotyczących naszych kierunków studiów.
Lipcowy Dzień Otwarty jest szansą dla tych, którzy jeszcze nie podjęli decyzji odnośnie do wyboru kierunku studiów, lub wciąż się wahają.
Wydarzenie będzie miało charakter hybrydowy.
🗓 Kiedy? 8 lipca 2023, godz. 10:00-14:00
📌 Gdzie?
Stacjonarnie – Aula Kryształowa, Stary Kampus SGGW, ul. Nowoursynowska 166, Warszawa
Prezentacje on-line naszych kierunków:
godz. 11.10 – Bezpieczeństwo żywności (link do transmisji)
godz. 11.20 – Towaroznawstwo i marketing żywności (link do transmisji)
Przyjdźcie poznać nasz wydział i nasze kierunki studiów. Zapiszcie się i już od pażdziernika zacznijcie poznawać tajniki produkcji, bezpieczeństwa i marketingu żywności!
Co nas wyróżnia?
To u nas studia kończyła Studencka Noblistka 2023.
To nasi absolwenci są uznanymi specjalistami i pasjonatami żywności.
To u nas studenci działają z sukcesami w kołach naukowych, zdobywają nagrody za prace dyplomowe i biorą aktywny udział w wydarzeniach integracyjnych #robmyfajnerzeczywspolnie
To nasi doktoranci zdobywają wyróżnienia na konferencjach naukowych
To nasi wykładowcy popularyzują wiedzę na temat aktualnych trendów w żywności
Data wydarzenia: 2023-07-08 10:00
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok