BEZPŁATNE SZKOLENIA – III OSTATNIA EDYCJA!!!
Dla studentów wszystkich kierunków Wydziału Technologii Żywności semestr 5 i 7 stacjonarnych studiów inżynierskich. Informacje i dokumenty potrzebne do aplikowania są dostępne do pobrania tu.
Termin i miejsce szkoleń
START – 5-6 listopada 2021 roku
TRYB PROWADZENIA ZAJĘĆ – ZDALNY w MS TEAMS
CZAS:
8 x 5 h (kompetencje miękkie)
9 x 5 h (nauka języka angielskiego) lub
3 x 5 h (kompetencje informatyczne)
Certyfikat dla każdego uczestnika
Każdy student biorący udział w szkoleniach otrzyma z każdego certyfikat uczestnictwa. Dodatkowo certyfikat z egzaminu TOEIC Listening&Reading dla uczestników szkolenia z jęz. angielskiego.
Zapisy na szkolenia trwają od 8 do 22 października 2021.
Dokumenty należy składać osobiście w bud. 32, pokój 24.
Więcej informacji o szkoleniach udziela:
dr inż. Bartosz Kruszewski
koordynator wydziałowy szkoleń
e-mail: bartosz_kruszewski@sggw.edu.pl
budynek 32, pokój 24