Szanowni maturzyści oraz inne zainteresowane osoby!
W dniach 20-24 kwietnia 2021 r. odbędzie się Wirtualny Dzień Otwarty SGGW w Warszawie
Na naszym wydziale oferujemy trzy kierunki studiów:
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności i żywienie człowieka
Towaroznawstwo w biogospodarce
Podczas Wirtualnego Dnia Otwartego zapoznacie się m.in. z ofertą wydziału, zobaczycie naszą bazę naukowo- dydaktyczną, dowiecie się gdzie można pracować po ukończeniu naszych kierunków oraz jak otrzymać wsparcie finansowe, opowiemy Wam także o praktykach i stażach, o możliwościach studiowania na wymianach międzynarodowych.
Nasi studenci opowiedzą Wam jak się u nas studiuje oraz jak można przy tym rozwijać swoje zainteresowania i pasje.
Czekamy na Was na czacie w godz. 10.30-11.30!
Odpowiemy na wszystkie pytania oraz udzielimy wskazówek, co zrobić, aby studiować na Wydziale Technologii Żywności.