Jakość kształcenia
Koordynator ds. jakości kształcenia
Dr hab. Ewa Majewska
Koordynator ds. jakości kształcenia
Dane kontaktowe: ewa_majewska1@sggw.edu.pl
Tel: 22 59 37 678
Pokój 3/108, budynek 34
Zadania Koordynatora ds. jakości kształcenia:
- koordynowanie działań Zespołu roboczego ds. jakości kształcenia,
- nadzór nad zbieraniem danych potrzebnych do funkcjonowania systemu,
- koordynowanie działań Zespołu roboczego ds. jakości kształcenia w ramach systemu,
- koordynowanie działań mających na celu przygotowanie Wydziału Technologii Żywności do akredytacji,
- analiza ankiet studenckiej oceny pracowników i przedmiotów,
- dokonywanie oceny formularzy dotyczących weryfikacji efektów uczenia się,
- koordynowanie przygotowywania informacji dotyczących jakości kształcenia, upowszechnianych środkami elektronicznymi i
tradycyjnymi.
Dokumenty Systemu Zapewniania i Doskonalenia Jakości Kształcenia
Okno jakości
Poniższa ankieta powstała na potrzeby optymalizacji jakości kształcenia. Zachęcamy pracowników i studentów Uczelni do zgłaszania uwag i propozycji ewentualnych zmian w sposobie funkcjonowania Wydziału w zakresie dydaktycznym i administracyjnym. Zgłoszenia są anonimowe. Zgłoszenia potrzeby zmiany przekazane zostaną bezpośrednio do władz Wydziału.
Przedstaw swoje propozycje i wypełnij poniższy formularz.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok