Wymiana międzynarodowa
Wymiana międzynarodowa
Zapraszamy studentów na studia wymienne oraz praktyki w ramach programu Erasmus+
Rekrutacja na studia wymienne
Rekrutacja odbywa się dwa razy w roku: listopad-styczeń oraz kwiecień-maj.
Studenci moga wyjeżdżać na uczelnie, z którymi sa podpisane aktualne umowy bilaterialne. Umowy bilateralne obowiązujące na Wydziale Technologii Żywności dotyczą głównie obszarów food processing, food technology, food sciences. Lista aktualnych umów podawana jest każdorazowo z trakcie naboru.
Udział w rekrutacji i wyjechać na studia wymienne mogą studenci wszystkich naszych kierunków studiów.
Rekrutacja na praktyki
Rekrutacja jest prowadzona w trybie ciągłym. Studenci aplikują bezpośrednio do BWM i jeśli ich to dotyczy, zgłaszają konieczność przystąpienia do egzaminu językowego.
Aktualności - wymiana międzynarodowa
Aktualności
Welcome Day for New International Students
09.09.2024
Aktualności
Nabór główny na studia wymienne Erasmus+ w roku akademickim 2024/2025
08.11.2023
Aktualności
Wizyta delegacji z Bohai University w Chinach
21.04.2023
Aktualności
Spotkanie informacyjne: studia i praktyki w programie Erasmus+
03.01.2023
Aktualności
Nabór główny na studia wymienne Erasmus+ 2023/2024
23.11.2022
Aktualności
Nabór uzupełniający na studia wymienne Erasmus+ (wyjazdy do krajów programu: UE plus kraje stowarzyszone) na semestr letni 2022/23
09.05.2022
Aktualności
Nabór główny na studia wymienne Erasmus+ (wyjazdy do krajów programu: UE plus kraje stowarzyszone) w semestrze zimowym i letnim 2022/23
06.12.2021
KONTAKT
Koordynator ds. współpracy międzynarodowej na WTŻ
Dr hab. Magdalena Wirkowska-Wojdyła
magdalena_wirkowska@sggw.edu.pl
Tel: 22 59 37 606
Bud. 23, pok. 0101 (przyziemie)