Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCIWYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
  • pl
    • en
  • pl
    • en
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
SGGW Witryn / Home / Oferty pracy / SPECJALISTA laborant – oferta pracy

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy

Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu przy ul. Jubilerskiej 4

zatrudni osobę na stanowisko:

SPECJALISTY laboranta

Opis stanowiska:

praca w akredytowanym Laboratorium Badania Żywności

 

  • Wykonywanie analiz fizykochemicznych w żywności metodami miareczkowymi, wagowymi, spektrofotometrycznymi m. im. woda, białko, tłuszcz, kolagen, chlorki.
  • Wypełnianie bieżącej dokumentacji systemu zarządzania
  • Obsługa urządzeń laboratoryjnych
  • Udział w utrzymywaniu oraz ciągłym doskonaleniu skuteczności systemu zarządzania zgodnego z normą PN-EN ISO/IEC 17025

 

Oczekiwania:

  • wykształcenie wyższe, w kierunku związanym z analiza żywności, technologią żywności, biologią, biotechnologią, inżynierią lub chemią żywności,
  • obsługa komputera, dobra znajomość obsługi pakietu Ms Office
  • dobra organizacja pracy własnej,
  • odpowiedzialność,
  • zaangażowanie, rzetelność i dokładność w wykonywaniu zadań,
  • systematyczność,
  • umiejętność pracy w zespole,

 

 Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • stabilną pracę 8-16
  • rozwój, szkolenia
  • ubezpieczenie grupowe

 

Wykaz wymaganych dokumentów:

  1. Przebieg pracy zawodowej (c.v.).
  2. List motywacyjny

 

Kontakt:

Podanie wraz z CV (zawierającym dołączoną klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji), proszę złożyć na podany poniżej adres e-mail urszula.siekierko@ibprs.pl

 

 Wymagane dokumenty:

  • oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji.

 

Osoby, których oferty zostaną pozytywnie rozpatrzone, będą powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej.
Osoby, których oferty zostaną rozpatrzone negatywnie, nie będą o tym informowane, a oferty zostaną komisyjnie zniszczone nie później niż po miesiącu od zakończenia postępowania rekrutacyjnego.


← Dzień Otwarty SGGW – 10 lipca 2024 r. → Odbyło się VIII Sympozjum Inżynierii Żywności

Wydział Technologii Żywności
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
budynek 32
02-776 Warszawa

fax. 22 59 37 505

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies