Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu przy ul. Jubilerskiej 4
zatrudni osobę na stanowisko:
SPECJALISTY laboranta
Opis stanowiska:
praca w akredytowanym Laboratorium Badania Żywności
- Wykonywanie analiz fizykochemicznych w żywności metodami miareczkowymi, wagowymi, spektrofotometrycznymi m. im. woda, białko, tłuszcz, kolagen, chlorki.
- Wypełnianie bieżącej dokumentacji systemu zarządzania
- Obsługa urządzeń laboratoryjnych
- Udział w utrzymywaniu oraz ciągłym doskonaleniu skuteczności systemu zarządzania zgodnego z normą PN-EN ISO/IEC 17025
Oczekiwania:
- wykształcenie wyższe, w kierunku związanym z analiza żywności, technologią żywności, biologią, biotechnologią, inżynierią lub chemią żywności,
- obsługa komputera, dobra znajomość obsługi pakietu Ms Office
- dobra organizacja pracy własnej,
- odpowiedzialność,
- zaangażowanie, rzetelność i dokładność w wykonywaniu zadań,
- systematyczność,
- umiejętność pracy w zespole,
Oferujemy:
- umowę o pracę
- stabilną pracę 8-16
- rozwój, szkolenia
- ubezpieczenie grupowe
Wykaz wymaganych dokumentów:
- Przebieg pracy zawodowej (c.v.).
- List motywacyjny
Kontakt:
Podanie wraz z CV (zawierającym dołączoną klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji), proszę złożyć na podany poniżej adres e-mail urszula.siekierko@ibprs.pl
Wymagane dokumenty:
- oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji.
Osoby, których oferty zostaną pozytywnie rozpatrzone, będą powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej.
Osoby, których oferty zostaną rozpatrzone negatywnie, nie będą o tym informowane, a oferty zostaną komisyjnie zniszczone nie później niż po miesiącu od zakończenia postępowania rekrutacyjnego.