Rada Programowa
- Dr hab. Rafał Wołosiak, prof. – Przewodniczący
- Dr hab. Anna Bzducha-Wróbel, prof. – Zastępca Przewodniczącego
- Prof. dr hab. Mirosław Słowiński – Dyrektor Instytutu Nauk o Żywności
- Dr hab. Anna Berthold-Pluta – Zastępca Dyrektora Instytutu Nauk o Żywności
- Dr hab. Kazimierz Dąbrowski – Przedstawiciel otoczenia społeczno-gospodarczego
- Dr Marzena Lemanowicz – Przedstawicielka dyscypliny ekonomia i finanse
- Dr hab. Monika Janowicz, prof.
- Dr hab. Agata Marzec, prof.
- Dr hab. Katarzyna Samborska, prof.
- Dr hab. Sabina Galus
- Dr hab. Eliza Gruczyńska-Sękowska
- Dr hab. Ewa Majewska
- Dr hab. Małgorzata Piecyk
- Dr hab. Magdalena Wirkowska-Wojdyła
- Dr inż. Anna Kot
- Dr inż. Agnieszka Tyburcy
- Piotr Wilczyński – Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (I stopień), Przedstawiciel studentów, Przewodniczący RWSS WTŻ
- Julia Kmita – Towaroznawstwo i marketing żywności (I stopień), Przedstawicielka studentów
- Olga Rybczyńska – Food Science: Technology and Nutrition (I stopień), Przedstawicielka studentów
- Agata Gaworek – Bezpieczeństwo Żywności (I stopień), Przedstawicielka studentów
Zadania Rady Programowej
- wspieranie Dziekana w procesie nadzoru nad zapewnianiem jakości kształcenia i wykonywanie zadań związanych z zapewnianiem jakości kształcenia,
- analiza wyników ewaluacji zajęć dydaktycznych i formułowanie rekomendacji w tym zakresie,
- opracowywanie projektów programów i planów studiów,
- ewaluacja i doskonalenie programów i planów studiów, w tym sylabusów,
- wyrażanie opinii w sprawach związanych z kształceniem w danej dyscyplinie lub innych sprawach przedłożonych przez Dziekana.
Sprawozdania i uchwały
Uchwała w sprawie zmiany składu osobowego zespołu ds. hospitacji z 28.11.2019
Uchwała w sprawie powołania Sekretarza Rady Programowej z 21.11.2019
Uchwała w sprawie powołania zespołu ds. dydaktyki z 21.11.2019
Uchwała w sprawie powołania zespołu ds. hospitacji z 21.11.2019
Uchwała w sprawie powołania zespołu ds. jakości kształcenia z 21.11.2019
Uchwała w sprawie powołania zespołu ds. promocji z 21.11.2019
Uchwała w sprawie procedur działania pracowników na Wydziale z 21.11.2019Uchwała 1 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 2 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 3 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 4 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 5 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 6 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 7 z dnia 17.01.2020 r.- Załącznik 1 do Uchwały 7 z dnia 17.01.2020 r.
- Załącznik 2 do Uchwały 7 z dnia 17.01.2020 r.
- Załącznik 3 do Uchwały 7 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 8 z dnia 17.01.2020 r.
Uchwała 9 z dnia 17.01.2020 r.Uchwała nr 10 2020
Załącznik do uchwały 10_2020 REGULAMIN STUDENCKICH PRAKTYK ZAWODOWYCH
Uchwała nr 11 z dnia 21.01.2020 r.Uchwała nr 12 z dnia 21.01.2020 r.
Uchwała nr 13 z dnia 21.01.2020 r.
Uchwała nr 14 z dnia 21.01.2020 r.Uchwała nr 15 z dnia 05.03.2020
Uchwała nr 16 z dnia 05.03.2020Uchwała nr 17 z dnia 30.04.2020
Uchwała nr 18 z dnia 30.04.2020
Uchwała nr 19 z dnia 30.04.2020
Uchwała nr 20 z dnia 30.04.2020