SGGW Witryn / Home / Bez kategorii / Naukowcy z Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wyróżnieni nagrodą PAN
Zespół naukowców z KIŻiOP w składzie:
- dr hab. Małgorzata Nowacka, prof. SGGW,
- dr hab. Artur Wiktor,
- dr inż. Magdalena Dadan,
- mgr Katarzyna Rybak,
- prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert, czł. koresp. PAN,
został wyróżniony nagrodą Wydziału II Nauk Biologicznych i Rolniczych Polskiej Akademii Nauk za cykl publikacji nt. “Wpływ nietermicznych, niekonwencjonalnych metod (pulsacyjnego pola elektrycznego oraz ultradźwięków) na jakość żywności oraz na przebieg procesów opartych na wymianie masy i ciepła”.
Uroczystość wręczenia nagród odbyła się 26 maja 2022 r.
Serdecznie gratulujemy wyróżnienia!