SGGW Witryn / Home / Bez kategorii / Naukowcy z Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wyróżnieni nagrodą PAN

Zespół naukowców z KIŻiOP w składzie:
- dr hab. Małgorzata Nowacka, prof. SGGW,
- dr hab. Artur Wiktor,
- dr inż. Magdalena Dadan,
- mgr Katarzyna Rybak,
- prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert, czł. koresp. PAN,
został wyróżniony nagrodą Wydziału II Nauk Biologicznych i Rolniczych Polskiej Akademii Nauk za cykl publikacji nt. “Wpływ nietermicznych, niekonwencjonalnych metod (pulsacyjnego pola elektrycznego oraz ultradźwięków) na jakość żywności oraz na przebieg procesów opartych na wymianie masy i ciepła”.
Uroczystość wręczenia nagród odbyła się 26 maja 2022 r.
Serdecznie gratulujemy wyróżnienia!


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok