Serdecznie zapraszamy na wydziałową inaugurację roku akademickiego 2022/2023.
Program uroczystości:
- Wystąpienie Dziekana Wydziału Technologii Żywności, dr. hab. Rafała Wołosiaka
- Wystąpienie przedstawiciela Władz Rektorskich
- Wystąpienie Dyrektora Instytutu Nauk o Żywności, prof. dr. hab. Mirosława Słowińskiego
- Immatrykulacja studentów
- Gaude Mater Polonia
- Wystąpienie przedstawiciela Samorządu Studentów
- Wręczenie nagród JM Rektora SGGW pracownikom Instytutu
- Wręczenie dyplomów dla studentów za działalność organizacyjną na rzecz Wydziału i Uczelni
- Wykład inauguracyjny dr hab. Sabiny Galus pt. „Zrównoważone opakowania do żywności”
- Zakończenie uroczystości przez Dziekana Wydziału
- Gaudeamus
Gdzie: Aula Kryształowa SGGW i on-line:
Kiedy: 4 października 2022 r., godz. 12.00