Kontakt
Wydział Technologii Żywności mieści się na terenie nowej części kampusu SGGW, w zielonym gmachu im. Prof. Eugeniusza Pijanowskiego (budynek nr 32).
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
studia stacjonarne I stopnia
Lic. Magdalena Cegłowska
pokój 51, parter
tel. (0 22) 59 37 509
e-mail: magdalena_ceglowska@sggw.edu.pl
studia stacjonarne II stopnia
Grażyna Pierz
pokój 52, parter
tel. (0 22) 59 37 508
e-mail: grazyna_pierz@sggw.edu.pl
studia niestacjonarne I i II stopnia
Grażyna Pierz
pokój 52, parter
tel. (0 22) 59 37 508
e-mail: grazyna_pierz@sggw.edu.pl
Poniedziałek 8:30 – 12:30
Wtorek NIECZYNNE
Środa 8:30 – 12:30
Czwartek 12:00 – 15:00
Piątek 8:30 – 12:30
FOOD SCIENCE - TECHNOLOGY AND NUTRITION
Lic. Magdalena Cegłowska
pokój 51, parter
tel. (0 22) 59 37 509
e-mail: magdalena_ceglowska@sggw.edu.pl
Poniedziałek 8:30 – 12:30
Wtorek NIECZYNNE
Środa 8:30 – 12:30
Czwartek 12:00 – 15:00
Piątek 8:30 – 12:30
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
Lic. Magdalena Cegłowska
pokój 51, parter
tel. (0 22) 59 37 509
e-mail: magdalena_ceglowska@sggw.edu.pl
Poniedziałek 8:30 – 12:30
Wtorek NIECZYNNE
Środa 8:30 – 12:30
Czwartek 12:00 – 15:00
Piątek 8:30 – 12:30
TOWAROZNAWSTWO I MARKETING ŻYWNOŚCI
Grażyna Pierz
pokój 52, parter
tel. (0 22) 59 37 508
e-mail: grazyna_pierz@sggw.edu.pl
Poniedziałek 8:30 – 12:30
Wtorek NIECZYNNE
Środa 8:30 – 12:30
Czwartek 12:00 – 15:00
Piątek 8:30 – 12:30
SPRAWY ADMINISTRACYJNE
- korespondencja, sprawy finansowe
Małgorzata Momot
pokój 018 (SEKRETARIAT), przyziemie
tel. (0 22) 59 376 71
e-mail: dwtz@sggw.edu.pl