Skip to the content
  • IRK
  • Syllabus SGGW
  • E-HMS
  • INTRANET
  • MAIL
  • E-SGGW
  •  HR logo
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • UNIgreen Alliance
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • en
    • pl
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGYFACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
WARSAW UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES
  • About the Faculty
  • Studies
  • Scientific achievements
  • Contact
  • en
    • pl
  • en
    • pl
  • About the Faculty
  • Studies
  • Scientific achievements
  • Contact

The Department of Food Biotechnology and Microbiology together with the Warsaw Branch of the Polish Society of Food Technologists and the Committee of Food Sciences and Nutrition of the Polish Academy of Sciences organize

5th Scientific Symposium “Microorganisms and their metabolites – a microworld of great opportunities”

which will be held on June 15-16, 2021.

The symposium will be held on-line, participation is free. Detailed information available on the conference website.

We invite academic teachers and PhD students of our Institute to participate in this event.


← Paid internships in food industry plants and research laboratories → Erasmus + supplementary recruitment

Faculty of Food Technology
Warsaw University of Life Sciences
Nowoursynowska St. 159c
building 32
02-776 Warsaw

fax. 22 59 37 505
e-mail: dwtz@sggw.pl

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies