Przejdź do treściW Zakładzie Technologii Zbóż realizowane są następujące zajęcia dydaktyczne:
- Postęp i ogólne zagrożenia w hodowli, uprawie i technologii zbóż
- Technologia specjalizacyjna
- biochemia zbóż
- technologia młynarstwa i kaszarstwa
- technologia piekarstwa i ciastkarstwa
- technologia cukiernictwa
- Maszyny i urządzenia w przemyśle zbożowo-młynarskim i piekarskim.
- Aspekty sanitarno-higieniczne w technologii zbóż.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies