Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie | |||
I rok aktualizacja 26.09.2019 | II rok aktualizacja 27.09.2019 | III rok aktualizacja 27.09.2019 | IV rok aktualizacja 03.10.2019 |
Harmonogramy zajęć Harmonogram ćwiczeń z ogólnej technologii żywności – III r. (aktualizacja 16.09.2019) Regulamin ćwiczeń z ogólnej technologii żywności – III r. Harmonogram ćwiczeń z Technologii mięsa – III r. Harmonogram ćwiczeń z Mikrobiologii żywności – II r. Harmonogram ćwiczeń z Technologii przemysłu fermentacyjnego – III r. – aktualizacja 01.10.2019 Harmonogram ćwiczeń z Technologii mleka – III r.
| |||
II stopnia – magisterskie | |||
I rok | |||
Mikrobiologia, Biotechnologia, OJŻ aktualizacja 15.10.2019 | Inżynieria
aktualizacja 15.10.2019 |
aktualizacja 15.10.2019
| |
Harmonogramy zajęć | |||
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie | |||
aktualizacja 04.10.2019 |
aktualizacja 30.09.2019 | ||
Harmonogramy zajęć Harmonogram ćwiczeń z Podstaw technologii gastronomicznej – III r. Harmonogram ćwiczeń z Mikrobiologii żywności – II r. Harmonogram ćwiczeń z Technologii tłuszczów i koncentratów spożywczych – III r. | |||
II stopnia – magisterskie | |||
I rok | Inżynieria | aktualizacja 17.10.2019 | |
Harmonogramy zajęć
| |||
II rok aktualizacja 25.09.2019 |