Studia stacjonarne
I stopnia – inżynierskie | |||
I rok [aktualizacja 21.09.2018] | II rok [aktualizacja 12.09.2018] | III rok [aktualizacja 28.09.2018] | IV rok [aktualizacja 18.09.2018] |
Harmonogramy zajęć | |||
Ogólna technologia żywności – ćw. [aktualizacja 13.09.2018] | Technologia mięsa – ćw. | ||
II stopnia – magisterskie | |||
I rok Biotechnologia | I rok Inżynieria [aktualizacja 25.09.2018] | I rok Technologia [aktualizacja 17.09.2018] | |
Harmonogramy zajęć |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny
I stopnia – inżynierskie | |||
I rok [aktualizacja 25.09.2018] | II rok | III rok | IV rok [aktualizacja 12.09.2018] |
Harmonogramy zajęć | |||
Ćw. – Technologia Tłuszczów i Koncentratów Spoż. | Ćw. – Podstawy technologii gastronomicznej | ||
II stopnia – magisterskie | |||
I rok [aktualizacja 20.09.2018] | II rok [aktualizacja 14.09.2018] | ||
Harmonogramy zajęć |