Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCIWYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
  • pl
    • en
Tłumacz języka migowego
  • pl
    • en
  • O Wydziale
  • Studia
  • Kontakt
  • Nasz Instytut
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Program Stażowy dla Studentów – FoodFakty.pl

 

Czas trwania: 2 miesiące (z możliwością przedłużenia) – preferowany okres wakacyjny
Forma: głównie stacjonarna (Warszawa) z możliwością realizacji części zadań zdalnie
Liczba godzin tygodniowo: 15–30 h
Dla kogo: studenci 3 lub 4 roku technologii żywności oraz żywienia człowieka. Niezbędne zainteresowanie obszarami prawa żywnościowego, bezpieczeństwa i jakości żywności

Wynagrodzenie podczas stażu: Stypendium stażowe + premia zawymierne efekty pracy

Ilość dostępnych miejsc – 2

 

Cele programu

  • Praktyki poprzez udział w realizacja kilku dedykowanych projektów w ramach funkcjonowania firmy, umożliwiających studentom zdobycie praktycznych umiejętności w różnorodnych obszarach kompetencji merytorycznych i operacyjnych
  • Umożliwienie uczestnikom stażu rozwijania umiejętności analizy informacji, pracy z danymi i tworzenia raportów.
  • Zdobycie doświadczenia w pracy zespołowej przy realizacji wielowątkowych projektów

Możliwe obszary zaangażowania

Podczas stażu uczestnicy będą mieli możliwość aktywnego włączenia się w wybrane obszary działalności firmy:

  • Praca z bazami danych: wprowadzanie i aktualizacja informacji dotyczących incydentów żywnościowych (m.in. z systemów RASFF, Food Fraud); praca z danymi w Excelu/Sheets; analiza przypadków i ich kategoryzacja wpisów.
  • Tworzenie treści i analiz: udział w przygotowywaniu raportów i zestawień dotyczących bezpieczeństwa żywności; pomoc w opracowaniu wizualizacji danych, podsumowań tematycznych i krótkich notatek.
  • Obserwacja i interpretacja danych: wsparcie przy analizie trendów i zjawisk w obszarze incydentów żywnościowych; zapoznanie się z mechanizmami tworzenia alertów branżowych.
  • Zagadnienia prawne i redakcyjne: udział w monitorowaniu informacji dotyczących zmian legislacyjnych;

Co oferujemy?

  • Wynagrodzenie – stypendium stażowe + premia
  • Możliwość kontynuacji współpracy na bazie umów zlecenia
  • Certyfikat ukończenia stażu z opisem realizowanych zadań.
  • Bieżące wsparcie merytoryczne.
  • Zdobycie doświadczenia i kontaktów w środowisku eksperckim branży spożywczej.
  • Elastyczność w ramach grafiku stażu.

Czego oczekujemy?

  • Znajomości języka angielskiego na poziomie minimum B2
  • Bardzo dobrych dotychczasowych wyników w nauce
  • Osób o preferencjach do pracy biurowej z dokumentami
  • Znajomości Excela lub Google Sheets.
  • Osób, które planują swoją ścieżkę zawodową w branży spożywczej  
  • Gotowości do przyjazdów do biura firmy ( Serwituty 25)

Kontakt:

Jakub Ostaszewski
jakub.ostaszewski@foodfakty.pl


← Sukcesy Koła Naukowego Technologów Żywności

Wydział Technologii Żywności
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
budynek 32
02-776 Warszawa

fax. 22 59 37 505

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies