SGGW Witryn / Home / Studia podyplomowe – Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym / Więcej o studiach
Więcej o studiach
Adresatami studiów mogą być absolwenci uczelni wyższych, w tym absolwenci SGGW, pracujący na stanowiskach technologów, kierowników produkcji,
kontrolerów jakości w ogniwach łańcucha rolno-spożywczego oraz osoby chcące zdobyć wiedzę z zakresu systemów zarządzania jakością w łańcuchu rolno-
spożywczym.
Po zakończeniu studiów podyplomowych słuchacz otrzymuje:
– Świadectwo ukończenia studiów podyplomowych wydane przez JM Rektora SGGW
– Na podstawie zdanych egzaminów – Certyfikat audytora wewnętrznego przemysłu spożywczego”, “Certyfikat audytora wewnętrznego systemu GMP/GHM i HACCP według normy ISO 22000”, “Certyfikat – Rola Najwyższego Kierownictwa w ZSZ (odpowiedzialność i uprawnienia osób pełniących istotną rolę w ZSZ) wg wymagań normy ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, Certyfikat – Przedstawiciel Kierownictwa Zintegrowanych Systemów Zarządzania z wymaganiami norm ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 – wydane przez jednostki certyfikujące
– Na podstawie zaliczenia – certyfikat uczestnictwa w zajęciach z zakresu Wymagania Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności BRITISH RETAIL CONSORTIUM (BRC) i certyfikat uczestnictwa w zajęciach z zakresu Wymagania Standardu do auditowania jakości oraz bezpieczeństwa produktów spożywczych International Featured Standard – IFS Food wydane przez Dziekana Wydziału Technologii Żywności
ZAPRASZAMY